ΤΖΑΚΙΑ and more, Παναγιώτης Καρδαράς - Ενεργειακά τζάκια, αέροθερμα - καλοριφέρ, χτιστά τζάκια, σόμπες, B.B.Q., διακόσμηση, πέλλετ, Αθήνα
  sitemap
 
english
home
 
προφίλ
 
προϊόντα
 
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΞΥΛΟΥ
 
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΑΕΡΙΟΥ
 
ΕΝΘΕΤΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΞΥΛΟΥ (ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ)
 
ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ
 
ΠΕΛΛΕΤ Σόμπες
 
ΤΖΑΚΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ
 
ΤΖΑΚΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
 
ΦΟΥΡΝΟΙ, BBQ
 
ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ
 
προσφορές
 
επικοινωνία
 
   
 

M-design

   
 

 Τα ενεργειακά τζάκια Βελγίου M-design με 8 χρόνια εγγύηση, διαθέτουν στο κέλυφος τους ατσάλι πάχους 4 χιλιοστών ποιότητας corten, υλικό απεριόριστης αντοχής, αυτόματο τάμπερ καπνοδόχου, όπως επίσης το εσωτερικό της εστίας είναι επενδυμένο με το θερμαντικό υλικό υψηλής ποιότητας, βερμικουλίτης και ατσάλι ή μαντέμι κατόπιν παραγγελίας.  Διαθέτουν ίσως το καλύτερο σύστημα "καθαρό τζάμι", με αποτέλεσμα τη λιγότερη συντήρηση του.  Οι  έκδοσεις ARGENTO και DIAMOND διαθέτουν εκτός των άλλων τεχνολογία υψηλής απόδοσης με το σύστημα "καμπάνα" στο πάνω μέρος της εστίας, επίσης η DIAMOND διαθέτει μεταλλική σήτα για να απολαμβάνετε με ασφάλεια το τζάκι παραδοσιακά, δηλ. με ανεβασμένο το τζάμι. Και τα δύο ανεβοκατεβαίνουν είτε χειροκίνητα (απλή έκδοση) είτε με τηλεκοντρόλ .Στη σειρά Diamond deluxe+, απολαμβάνετε ξεκούραστα από το καναπέ σας τη φλόγα, τη θέρμανση , το φωτισμό led που διαθέτει, χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα αυτόματης διαχείρησης φλόγας (GATEWAY) με χειρισμό απο το κινητό ή το tablet.  Στο παρακάτω κατάλογο θα δείτε τα κυριότερα μοντέλα της εταιρίας, όπως υπάρχουν και σε πολλές διαστάσεις. Εμπιστευτείτε την M-design, θα σας κάνει να χαρείτε τη φλόγα και τη ζεστασιά για πάντα!!!

Η εταιρία μας φέρει δίπλωμα και πιστοποίηση για την αποκλειστική - επίσημη διάθεση και τεχνική υποστήριξη των προϊόντων M-design για το νομό Αττικής και Κυκλάδων. 

https://www.youtube.com/watch?v=A3-MmbGBn8I

https://www.youtube.com/watch?v=M9gNGkXep3o


ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ M-design DIAMOND κλικ: http://issuu.com/w247/docs/94d23a73-ce8b-47a2-8973-c5907d2a48a7/3?e=0

https://issuu.com/w247/docs/94d23a73-ce8b-47a2-8973-c5907d2a48a7/1?e=1194960/38793836

Επιλέξτε το τζάκι που σας ενδιαφέρει και είμαστε στη διάθεση σας, να σας εξυπηρετήσουμε....

   
 
 
M-design Argento
 
 
M-design Diamond+
   
               
 
Ενεργειακά τζάκια ξύλου - M-Design - TZAKIA and more, Παναγιώτης Καρδαράς
 
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future   Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future