ΤΖΑΚΙΑ and more, Παναγιώτης Καρδαράς - Ενεργειακά τζάκια, αέροθερμα - καλοριφέρ, χτιστά τζάκια, σόμπες, B.B.Q., διακόσμηση, πέλλετ, Αθήνα
  sitemap
 
english
 
Η εταιρεία μας
 
Προϊόντα
 
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΞΥΛΟΥ
 
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΑΕΡΙΟΥ
 
ΕΝΘΕΤΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΞΥΛΟΥ (ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ)
 
ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ
 
ΠΕΛΛΕΤ Σόμπες
 
ΤΖΑΚΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ
 
ΤΖΑΚΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
 
ΦΟΥΡΝΟΙ, BBQ
 
ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ
 
Τα έργα μας
 
Προσφορές
 
Επικοινωνία
 
   
 

Κατηγορίες και Προϊόντα - ΤΖΑΚΙΑ and more, Παναγιώτης Καρδαράς

   
 

Σε μας θα βρείτε άμεσα και οικονομικά το προίόν θέρμανσης που  αναζητάτε με τεχνολογίααξιοπιστία, απόδοση και διακοσμητικές προτάσεις.  Είμαστε συμβεβλημένοι με το πρόγραμμα Εξ'οικονόμηση κατ'οίκον σε συνεργασία με τράπεζες και μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένη πρόταση για την ένταξη σας στο πρόγραμμα. Ενεργειακά τζάκια, αερόθερμα, καλοριφέρ, ενεργειακές σόμπες, χτιστά ή προκάτ τζάκια, B.B.Q. τζάκια βιοαιθανόλης,  απο τις κορυφαίες εταιρείες όπως, M-DESIGN, SUPRA, RICHARD LE DROFF,  CL DESIGN, ΘΕΡΜΟΖΕΛ, VOLCANO, FONTANA FORNI, HUNTINGTON.

Σας παρουσιάζουμε στο παρακάτω κείμενο τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τις κατηγορίες των προϊόντων μας. Μέσω αυτών των πληροφοριών θα μπορέσετε να επιλέξετε με προσοχή τη κατηγορία που σας συμφέρει.

- Το ενεργειακό τζάκι ή σόμπα, είναι μια θερμαντική εστία κλειστού τύπου με πυρίμαχο τζάμι, που στο εσωτερικό της είναι επενδυμένη είτε  με μαντέμι, χάλυβα, πυρότουβλο, βερμικούλιτη ή πυρίμαχο κεραμικό υλικό. Οι αξιόπιστες ενεργειακές εστίες έχουν πολύ υψηλό βαθμό απόδοσης >75%, σε σχέση με τις εστίες ανοιχτού τύπου, κάτι που αποτελεί και το βασικό τους πλεονέκτημα. Η καύση του ξύλου στα ενεργειακά τζάκια και σόμπες ελέγχεται και κάποια μοντέλα μάλιστα έχουν δευτερογενή καύση, κάτι που μας δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο την ενέργεια του, ενώ συγχρόνως αποφεύγουμε την υπερβολική κατανάλωση του. Με τις ενεργειακές εστίες νιώθουμε ασφαλείς, διότι λειτουργούν ακόμα και χωρίς επιτήρηση, καθ' όλη  τη διάρκεια της απουσίας μας, από το χώρο ή το σπίτι. Τα ενεργειακά τζάκια ή σόμπες  προτιμώνται όλο και περισσότερο, διότι επιτυγχάνουν θέρμανση στο χώρο ανεξάρτητα από το καλοριφέρ, κάτι που συνεπάγεται με την μείωση ή ακόμα και τη μηδαμινή κατανάλωση του πετρελαίου. Με το ενεργειακό τζάκι θερμαίνουμε  παρακείμενους χώρους είτε με τη βοήθεια ενός βεντιλατέρ είτε με την υδραυλική σύνδεση των σωμάτων καλοριφέρ, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη θερμοκρασία. Τα ενεργειακά τζάκια και οι σόμπες είναι φιλικά προς το περιβάλλον εφόσον επιτυγχάνουν εξοικονόμηση σημαντικής ποσότητας θερμικής ενέργειας.

- Τα τζάκια αερίου  χρησιμοποιούν ως καύσιμη ύλη υγραέριο (προπάνιο) ή φυσικό αέριο και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, οπότε είναι μια πολύ καλή λύση για όλους εκείνους που δεν έχουν τη δυνατότητα τοποθέτησης καμινάδας στον εξωτερικό χώρο. Χαρίζουν θαλπωρή και φλόγες απόλυτα ελεγχόμενης έντασης με τηλεχειρισμό. Τα ξύλα ή τα βότσαλα ή ακόμα και τα σπασμένα γυαλιά είναι διακοσμητικού τύπου και είναι αποσπώμενα. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα εναλλαγής του διάκοσμου της εστίας και μπορεί να λειτουργήσει όλες τις εποχές του χρόνου. Επίσης απαλλασσόμαστε από το κουβάλημα και την αποθήκευση των ξύλων, κάτι που είναι δύσκολο κυρίως από εκείνους που κατοικούν σε διαμερίσματα.

- Τα προκατασκευασμένα τζάκια κατασκευάζονται είτε από πυρότουβλο είτε από μαντέμι και συνδυάζουν χαμηλή τιμή με ταχύτατη παράδοση και τοποθέτηση. Η απόδοση τους είναι πολύ λιγότερη από αυτή των ενεργειακών τζακιών φτάνοντας το 30%, όπως επίσης δεν είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

- Τα χτιστά τζάκιατζάκια ανοιχτής εστίας) μας χαρίζουν φυσικά την θαλπωρή της φλόγας και τα οποία αφενός μας δίνουν αισθητικά ένα παρά πολύ ωραίο αποτέλεσμα (διότι κατασκευάζονται σε ότι διάσταση και στυλ επιθυμούμε) και αφετέρου, στο χώρο στον οποίο είναι κατασκευασμένα τον θερμαίνουν ελάχιστα. Η απόδοση τους είναι περίπου η ίδια με αυτή των προκατασκευασμένων τζακιών -30% περίπου- και δεν είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

- Τα ηλεκτρικά τζάκια συνιστώνται για χώρους στους οποίους δεν μας επιτρέπουν οι συνθήκες τοποθέτησης καμινάδας. Μπορούν να τοποθετηθούν και να θερμάνουν οποιονδήποτε χώρο (σαλόνι, καθιστικό, υπνοδωμάτιο, κ.τ.λ ) ενώ επιπλέον διακοσμούνται όπως όλα τα κοινά τζάκια, δίνοντας έτσι την αίσθηση της θαλπωρής. Η εγκατάστασή τους είναι παρά πολύ απλή ενώ το κόστος κατανάλωσης ρεύματος ανά ώρα είναι πολύ μεγαλύτερο συγκριτικά με αυτό του πετρελαίου.

- Τα θερμαντικά πάνελ είναι συσκευές θέρμανσης οι οποίες διακρίνονται για την υψηλή απόδοση σε συνάρτηση με τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, είναι ασφαλή για τα παιδιά και επιπλέον προσφέρουν υψηλή αισθητική χωρίς καμία συντήρηση.

Υπολογισμός θέρμανσης: το εμβαδόν ενός καλά μονωμένου χώρου σε τετραγωνικά αναλογεί σε kw οπότε, 40m2= 5kw. 50m2= 5,5kw. 60m2= 6kw. 70m2= 6,5kw. 80m2= 7-8kw. 90m2= 8-9kw. 100m2= 9-10kw. 110m2= 10-11kw. 120m2= 11-12kw. 130m2= 12-13kw...

Πλοηγηθείτε και είμαστε στη διάθεση σας να δώσουμε αποτελεσματική λύση στην θέρμανη αλλά και στη διακόσμηση του χώρου σας.


Με εκτίμηση....  Παναγιώτης Καρδαράς

   
 
Κατηγορίες και Προϊόντα - ΤΖΑΚΙΑ and more, Παναγιώτης Καρδαράς
 
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future   Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future